UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 46/26.05.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 26 mai 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Farmacie din cadrul Școlii doctorale de Științe biomedicale a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 2. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a Instituției Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a programului de studii universitare de licență Resurse umane, domeniul de licență Sociologie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email