UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 41/17.05.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 17 mai 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se vizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie electrică din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 2. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Sevizează pozitiv, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, repartizarea pe școli doctorale a numărului de locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat pentru anul 2021-2022, pentru cetățeni români și cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparținând Spațiului Economic European și ai Confederației Elvețiene, precum și a numărului de locuri cu taxă, după cum urmează:

 

Școala doctorală TOTAL LOCURI DE LA BUGETUL DE STAT REPARTIZATE STATISTIC TOTAL LOCURI DE LA BUGETUL DE STAT REPARTIZATE PE DOMENII PRIORITARE TOTAL LOCURI IFR CU TAXĂ REPARTIZATE
IF, BB IFR, BFB IF, BB IFR, BFB
Inginerie mecanică și industrială 5 6 1 1 10
Științe fundamentale și inginerești 6 6 1 1 20
Științe biomedicale 2 3 1 1 50
Științe socio-umane 5 5 1 0 20
TOTAL 1 18 20 4 3 100
TOTAL 2 38 7
TOTAL GENERAL 45

Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 4. Se avizează pozitiv menținerea în activitatea didactică în calitate de titular la Facultatea de Inginerie, Departamentul Ingineria materialelor și a mediului, până la sfârșitul anului universitar 2020-2021, a doamnei prof. univ. dr. Florentina Potecașu, în conformitate cu prevederile Metodologiei privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, având în vedere și avizul pozitiv formulat de Consiliul Facultății de Inginerie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 5. Se aprobă actualizarea Procedurii operaționale privind circuitul referatelor de necesitate și al documentelor aferente deplasărilor, conform Anexei.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Procedura operațională privind circuitul referatelor de necesitate și al documentelor aferente deplasărilor - actualizare

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email