UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 35/26.04.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 26 aprilie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, scutirea de la plata taxei de înscriere (pentru un singur dosar) la concursul de admitere la studiile universitare de licență, sesiunile din anul 2021, pentru următoarele categorii de candidați:
a. Câștigătorii premiilor 1, 2 și 3 de la secțiunea specială pentru elevi „Astăzi elev – mâine student” din cadrul Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice Studențești „Anghel Saligny”, organizată de către Facultatea de Inginerie. Scutirea se acordă doar candidaților de la cele patru subsecțiuni, pentru programele de studii derulate de departamentele implicate în organizarea subsecțiunilor la care elevii au participat.
b. Elevii participanți la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Art. 2. Se avizează pozitiv, la propunerea prorectorului responsabil cu activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social, având în vedere avizul pozitiv formulat de Biroul Juridic, Procedura COLECTAREA ȘI RAPORTAREA REZULTATELOR ACTIVITĂȚII CDI (cod PO CCDI-01), revizia 1. (Anexă)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează pozitiv modificarea structurii anilor terminali la programele de studii universitare de licență Drept (IF și IFR) și Administrație publică (IF), conform solicitării primite de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Management din cadrul Școlii doctorale de Științe socio-umane a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Economie din cadrul Școlii doctorale de Științe socio-umane a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Ingineria sistemelor din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Procedura "Colectarea și raportarea rezultatelor activității CDI (cod PO CCDI-01)".

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email