UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 33/19.04.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 19 aprilie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității,  Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Istorie din cadrul Școlii doctorale de Științe Socio-Umane a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Filologie din cadrul Școlii doctorale de Științe Socio-Umane a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Chimie din cadrul Școlii doctorale de Științe Fundamentale și Inginerești a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează cererea formulată de SANDU D. Daniela Carmen absolventă a Universității  ”Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, domeniu Inginerie geodezică, specializarea Măsurători terestre și cadastru, promoția 2015, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Geodezie, din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email