UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 29/05.04.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 5 aprilie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie mecanică din cadrul Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie industrială din cadrul Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD – UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Educație fizică și sportivă (la Buzău), domeniul de licență Educație fizică și sport, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează pozitiv, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Drept (la Buzău), domeniul de licență Drept, învățământ cu frecvență redusă, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email