UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 90/12.10.2020

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de Administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 12 octombrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă menținerea prevederilor art. 1 al Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 57/2015, prin care facultățile pot organiza o sesiune suplimentară de restanțe în săptămânile 7 și 8 din semestrul I al anului universitar 2020-2021.

Art. 2. Se aprobă stabilirea termenului de 23 octombrie 2020, ora 12:00, pentru transmiterea către prorectoratul cu activitatea didactică și asigurarea calității a solicitărilor de scoatere la concurs în semestrul I al anului universitar 2020-2021 a posturilor didactice și de cercetare vacante, perioadă nedeterminată și perioadă determinată, din statele de funcții ale departamentelor universității.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea prorectoratului cu managementul financiar și strategii administrative, următoarea modalitatea de transmitere a adeverințelor de venit pentru dosarele de burse sociale, de către solicitanții care au domiciliul sau reședința în județul Galați, respectiv în municipiul Galați, după cum urmează:

  • Solicitările studenților se centralizează la Secretariatul fiecărei facultății.
  • Tabelul centralizator este transmis la Direcția Generală Secretariat (DGS), în atenția doamnei Aurelia Hrisafopol, care transmite mai departe către ANAF.
  • Adeverințele de la ANAF sunt centralizate în cadrul DGS și transmise către facultăți.


Art. 4. Se avizează, la solicitarea Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic, lansarea anunțului public de vânzare a brevetului de invenție nr. 131180 cu titlul „Produs vegetal tartinabil și procedeu de obținere a acestuia” la prețul minim de pornire de 60.000,00 lei.

Art. 5. Se aprobă angajarea pe perioadă determinată, în anul universitar 2020-2021, a doamnei prof. Ana SECRIERU în calitate de cadru didactic asociat invitat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, la Departamentul pentru pregătirea personalului didactic.

Art. 6. Se aprobă angajarea pe perioadă determinată, în anul universitar 2020-2021, a doamnei prof. Victoria FERESCU în calitate de cadru didactic asociat invitat în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, la Departamentul pentru pregătirea personalului didactic.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email