UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 53/19 iunie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 19 iunie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea prorectorului responsabil cu relațiile internaționale și extensiunile universitare, conf. dr. ing. Cezar-Ionuț Bichescu, înscrierea Universității „Dunărea de Jos” din Galați în următoarele consorții universitare, în vederea creșterii vizibilității internaționale și pentru a stabili și menține cooperarea interinistituțională în sfera mobilităților academice și a cercetării științifice.
Totodată, se aprobă plata taxelor aferente fiecărui consorțiu, precum și lista nominală a persoanelor desemnate să coordoneze activitățile în cadrul consorțiilor respective.

Nr. crt. Denumirea consorțiului Taxa
(euro/an)
Persoana responsabilă
1. European Association for International Education (EAIE) 110 Prof. univ. dr. Cătălina ITICESCU
2. European University Foundation (EUF) 1700 Prof. univ. dr. Cătălina ITICESCU
3. Eurasian Universities Union (EURAS) 1500 Prof. univ. dr. Kamel EARAR
4. European Language Council 250 Conf. univ. dr. Steluța STAN
5. International Association of Universities (IAU) 3100 Conf. univ. dr. ing. Cezar Ionuț BICHESCU

Art. 2. Se aprobă Procedura operațională pentru angajarea și salarizarea cadrelor didactice în regim de plata cu ora, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic. (Anexa 1)

Art. 3. Se aprobă cererea formulată de Frătița Michael, student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Mecanică și Industrială, beneficiar de bursă Erasmus+, privind încadrarea sa în categoria de „forță majoră” urmare a faptului că din cauza pandemiei COVID-19 universitatea gazdă și-a suspendat activitatea.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2020. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, componența comisiei de contestații pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020. (Anexa 3)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, componența comisiei de înscriere pe IOSUD - UDJG pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020. (Anexa 4)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se aprobă Calendarul de desfășurare a concursului de admitere la programele de studii universitare de licență și de master, la Facultatea Transfrontalieră, în anul 2020. (Anexa 5)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă repartizarea locurilor alocate Facultății Transfrontaliere, pe programe de studii universitare de licență și de master, la admiterea din anul 2020. (Anexa 6)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Anexa 1 Procedura operațională pentru angajarea și salarizarea cadrelor didactice în regim de plata cu ora, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic
Anexa 2 Componența comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2020
Anexa 3 Componența comisiei de contestații pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020
Anexa 4 Componența comisiei de înscriere pe IOSUD - UDJG pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020
Anexa 5 Calendarul de desfășurare a concursului de admitere la programele de studii universitare de licență și de master, la Facultatea Transfrontalieră, în anul 2020
Anexa 6 Repartizarea locurilor alocate Facultății Transfrontaliere, pe programe de studii universitare de licență și de master, la admiterea din anul 2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email