UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 47/11 iunie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 11 iunie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arhitectură Navală, modificarea Structurii anului universitar 2019-2020, pentru anii terminali, în sensul susținerii examenelor de finalizare a studiilor în sesiunea septembrie 2020 după cum urmează:
- Licență/Diplomă: 3-4 septembrie 2020, în loc de 21-22 septembrie 2020.
- Disertație: 3-4 septembrie 2020, în loc de 21 septembrie 2020.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 2. Se aprobă Procedura operatională pentru desfășurarea online a examenului de certificare a competențelor lingvistice. (Anexă)
 
Art. 3. Având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Compartimentul calitate, se avizează pozitiv Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat Spiritualitatea Ortodoxă și Asistență Socială, domeniul de masterat Teologie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, în vederea evaluării periodice de către ARACIS.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 4. Se aprobă solicitarea Direcției Generale Administrative privind încheierea contractului de constituire a dreptului de superficie, de uz și de servitute de trecere subterană și supraterană, cu titlu gratuit pe toată durata existenței capacităților energetice în favoarea SDEE Muntenia Nord SA. 
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 5. Se avizează pozitiv solicitarea Direcției Cămine Cantine prin Direcția Generală Administrativă privind transferul sumei de 624.000 lei din soldul iniţial al exercițiului financiar 2020, sub formă de împrumut în vederea acoperirii golurilor temporare de casă din anul curent. Conform legislației în vigoare, acest împrumut se va returna până la sfârșitul exercițiului bugetar curent.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Procedura operațională pentru desfășurarea on-line a examenului de certificare a competenţelor lingvistice

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email