UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 30/16 aprilie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 16 aprilie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează pozitiv Procedura operațională COLECTAREA SI RAPORTAREA REZULTATELOR ACTIVITĂȚII CDI din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexă)
Procedura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Având în vedere prevederile art. 6 alin. (2) din Metodologia-cadru privind organizarea și funcționarea centrelor de consiliere în carieră în sistemul de învățământ superior din România, anexă la Ordinul 650/2014, precum și prevederile Regulamentului de organizare și funcționare a Centrului de consiliere și orientare în carieră aprobat prin Hotărârea Senatului UDJG nr. 131 din 24 septembrie 2018, se avizează pozitiv numirea dnei conf. dr. psiholog Corina Cristina BENȚEA, cadru didactic titular la Departamentul pentru pregătirea personalului didactic din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, în funcția de coordonator al Centrului de consiliere și orientare în carieră pentru o perioadă de un an, începând cu data de 1 mai 2020.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU
 

Anexa Procedura operațională COLECTAREA SI RAPORTAREA REZULTATELOR ACTIVITĂȚII CDI din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email