UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 16/17.3.2020


Conform:     
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului,

Consiliul de administraţie, în data de 17 martie 2020,



HOTĂRĂȘTE:



 Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Metodologia desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020. (Anexa 1)
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Structura anului universitar 2020-2021 pentru ciclul I de studii universitare de licență și pentru ciclul II de studii universitare de masterat, conform Anexei 2.
Structura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Structura anului universitar 2020-2021 pentru ciclul I de studii universitare de licență și pentru ciclul II de studii universitare de masterat pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie de la Enna, Italia. (Anexa 3)
Structura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, modalitatea de susținere a probelor obligatorii ale examenului de licență/diplomă și disertație propuse de facultățile Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru absolvenții promoției 2020. (Anexa 4)

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Tematica și Bibliografia propuse de facultăți pentru proba de evaluare a cunoștințelor fundamentale și de specialitate.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de înființare a programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Creează un curs și ajută-i pe tineri să se dezvolte.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se avizează pozitiv, cu unanimitatea voturilor exprimate, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă sus-menționat, Creează un curs și ajută-i pe tineri să se dezvolte.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, componența comisiei Euro 200, având în vedere HG 297/2018 privind modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 269/2004, referitor la acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, aprobate prin HG 1294/2004, după cum urmează:

Președinte:
  • conf. dr. ing. Ciprian VLAD,
Membri:
  • Maricica FELEA, Director economic,
  • Daria BORTNIC, Șef Birou financiar,
  • Andreea ALEXA, consilier juridic,
  • Adrian NICULCEA, student anul III, FACIEE,
  • Aurelia HRISAFOPOL, Serviciul Secretariat.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Puiu Lucian GEORGESCU
 

Anexa 1 Metodologia desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020
Anexa 2 Structura anului universitar 2020-2021 pentru ciclul I de studii universitare de licență și pentru ciclul II de studii universitare de masterat
Anexa 3 Structura anului universitar 2020-2021 pentru ciclul I de studii universitare de licență și pentru ciclul II de studii universitare de masterat pentru Extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie de la Enna, Italia
Anexa 4 Modalitatea de susținere a probelor obligatorii ale examenului de licență/diplomă și disertație propuse de facultățile Universității „Dunărea de Jos” din Galați
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email