UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 7/ 20.2.2020


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 20.2.2020,



HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. La solicitarea domnului prof. dr. Silvius Stanciu, director de proiect cu titlul Consolidarea, reabilitarea și reconversia Corpului W pentru Centrul de Transfer Tehnologic al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prin adresa nr. 4685/19.02.2020, se aprobă indicatorii tehnico – economici și Devizul general al obiectivului de investiții conform Extrasului din Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții și Devizului general la obiectivului de investiții. indicatorii tehnico – economici și Devizul general au fost anterior avizați prin  Hotărârea Consiliului de Administratie nr. 20/17.04.2019.

Art. 2. Se avizează Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Informatică economică, în vederea evaluării periodice, domeniul Cibernetică, statistică și informatică economică, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 3. Se avizează Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență Ecologie și protecția mediului (la Cahul), în vederea autorizării provizorii, domeniul Știința mediului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email