UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 56/ 11.11.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie întrunit în data de 11.11.2019,



HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă redistribuirea unui loc bugetat Facultății de Educație Fizică și Sport, anul II, studii universitare de masterat, având în vedere locurile rămase disponibile la nivelul universității.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arhitectură Navală, organizarea concursului profesional studențesc „C.C. Teodorescu” la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în perioada 14-16 mai 2020.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, înființarea următoarelor cursuri de formare continuă:
  • Analiza structurilor navale / Aplicații Femap/NX Nastran
  • Autorizarea și recepția construcțiilor civile și industriale
  • Pregatire teoretica si practica atestare inspector ITP
  • Utilizarea soft-ului AVEVA
Propunerile se transmit Senatului Universității spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planurile de învățământ menționate la art. 3.
Planurile de învățământ se transmit Senatului Universității spre aprobare.

Art. 5. Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, se aprobă acordarea a câte 2 burse pe facultate, pentru activitatea didactică și pentru activitatea extracurriculară a studenților.

Art.6. La propunerea Centrului de Cercetare și Dezvoltare pentru Sturioni, Habitate Acvatice și Biodiversitate, se avizează „Declarația de la Galați” privind conservarea sturionilor din bazinul Dunării și al Mării Negre, adoptată în unanimitate în cadrul Conferinței Internaționale "Conservation of Danube Sturgeons - a challenge or a burden", organizată la Galați în data de 28.10.2019.
Domnul Tudor Ionescu este mandatat să ducă la îndeplinire obiectivele „Declarației de la Galați” precum și a proiectului concept "Împreună pentru Sturioni/Together for sturgeons".


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email