UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 46/ 3.10.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 3.10.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, participarea Universității în calitate de membru fondator la constituirea clusterului AngioNET și desemnarea domnului prof. dr. Aurel Nechita în calitate de reprezentant al instituției în clusterul AngioNET. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 2. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea autorizării provizorii a programului de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză) la Pozzilli – Italia,  învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru Studiile Universitare de Doctorat, schimbarea statutului și a modului de finanțare, pentru conducătorii de doctorat și membrii comisiei de îndrumare a activității doctorale, din „plata cu ora” în „indemnizație”, cu menținerea cuantumurilor orare existente.

Art. 4. Se aprobă reducerea cu 25% a taxei de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020, la un singur program de studii, pentru următoarele categorii de studenți:
  • Salariații universității care la sfârșitul anului universitar 2018-2019 îndeplinesc condițiile de promovare în anul universitar următor, conform RAUS;
  • Copiii salariaților universității care la sfârșitul anului universitar 2018-2019 îndeplinesc condițiile de promovare în anul universitar următor, conform RAUS;
  • Salariații universității declarați admiși în urma concursului de admitere 2019;
  • Copiii salariaților universității declarați admiși în urma concursului de admitere 2019.

Art. 5. Se aprobă reducerea cu 50% a taxei de școlarizare pentru anul universitar 2019-2020, la un singur program de studii, pentru absolvenții UDJG înscriși în anul I, ciclul I de studii universitare de licență.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email