UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 36/ 11.7.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 11.7.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, înființarea programului de studii universitare de licenţă Administrarea afacerilor (în limba engleză), domeniul Administrarea afacerilor, începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, la propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Administrarea afacerilor (în limba engleză), domeniul Administrarea afacerilor, începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, la propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, planurile de învățământ valabile începând cu anul universitar 2019-2020, aferente următoarelor programe de studii universitare:
  • licenţă: Afaceri internaționale;
  • masterat: Administrarea și dezvoltarea afacerilor în turism;
  • masterat: Contabilitate și audit;
  • masterat: Management financiar și bancar;
  • masterat: Marketing și comunicare în afaceri;
  • masterat: Strategii și politici manageriale.
Planurile de învățământ se transmit Senatului Universității spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la propunerea Facultății de Istorie Filosofie și Teologie, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Teologie ortodoxă asistență socială, domeniul Teologie, începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere, înființarea programului de studii universitare de masterat Traducere și interpretariat (limba română-limba engleză) (la Chişinău), domeniul Filologie, începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 6. Se avizează, la propunerea Facultății Transfrontaliere, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Traducere și interpretariat (limba română-limba engleză) (la Chişinău), domeniul Filologie, începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 7. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea acreditării programului de studii universitare de licență Relații internaționale și studii europene, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, componența comisiei de contestații pentru admiterea la doctorat 2019, după cum urmează:
  • Președinte: Prof. dr. ing. Gabriela Râpeanu;                
  • Membru: Prof. dr. ing. Elena Scutelnicu;       
  • Membru: Prof. dr. Eugenia-Simona Antofi.       
Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email