UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 34/ 27.6.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 27.6.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Știința mediului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de  Științe și mediu, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 2. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Agricultură, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de  Inginerie și Agronomie din Brăila, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, la propunerea Facultății Transfrontaliere, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Sisteme și echipamente termice, domeniul   Inginerie mecanică, începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, înființarea cursului de formare continuă Limba și literatura română pentru alolingvi. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Limba și literatura română pentru alolingvi. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email