UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 10/8.3.2019


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 8.3.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă Metodologia de completare a Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) de la IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, conform Anexei nr. 1. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă Regulamentul privind organizarea și desfășurarea mobilităților Erasmus+ ale studenților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, conform Anexei nr. 2. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă schimbarea denumirii Platformei integrate de cercetare interdisciplinară competitivă „Dunărea de Jos” – ReForm UDJG în Platforma de cercetare multidisciplinară „Dunărea de Jos” – ReForm UDJG. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1 Metodologia de completare a Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat (CSUD) de la IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
Anexa 2 Regulamentul privind organizarea și desfășurarea mobilităților Erasmus+ ale studenților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email