UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 7/12.2.2019



Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 12.2.2019,

HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, modificarea criteriilor şi standardelor cu privire la finalizarea anului universitar curent pentru studenţii înmatriculați în anul universitar 2019-2020 la Facultatea de Medicină şi Farmacie, conform Anexei nr. 1. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, criteriile specifice privind evaluarea performanțelor profesionale și examinarea studenților din Facultatea de Medicină şi Farmacie, conform Anexei nr. 2. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, condițiile de admitere la studii prin concurs de evaluare a performațelor școlare și a realizărilor personale pentru cetățenii statelor membre ale UE, SEE și CE, conform Anexei nr. 3. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere, înființarea programului de studii universitare de licenţă Ecologie şi protecţia mediului (la Cahul), domeniul Ştiinţa mediului, începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, la propunerea Facultății Transfrontaliere, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Ecologie şi protecţia mediului (la Cahul), domeniul Ştiinţa mediului, începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Chimie farmaceutică, domeniul Chimie. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificărilor aferente programelor de studii universitare de masterat  Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică și Combaterea criminalității informatice și introducerea în RNCIS a programelor. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă structura anului universitar 2019-2020, conform Anexei nr. 4. Structura anului universitar se trimite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN


Anexa nr. 1 Criteriile şi standardele cu privire la finalizarea anului universitar curent pentru studenţii înmatriculați în anul universitar 2019-2020 la Facultatea de Medicină şi Farmacie
Anexa nr. 2 Criteriile specifice privind evaluarea performanțelor profesionale și examinarea studenților din Facultatea de Medicină şi Farmacie
Anexa nr. 3 Condițiile de admitere la studii prin concurs de evaluare a performațelor școlare și a realizărilor personale pentru cetățenii statelor membre ale UE, SEE și CE pentru Facultatea de Medicină și Farmacie
Anexa nr. 4 Structura anului universitar 2019-2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email