UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 63/ 7.11.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie întrunit în data de 7.11.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă propunerile pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante pe perioadă determinată și nedeterminată, din semestrul I al anului universitar  2018-2019, conform Anexelor nr. 1 și 2. Lista posturilor se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă organigrama Platformei de cercetare ReForm, conform Anexei nr. 3. Organigrama se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Centrului de limbi moderne din cadrul Facultății de Litere, modificarea taxelor care vizează activitatea de examinare și de eliberare a certificatelor de competență lingvistică, pentru anul universitar 2018-2019, după cum urmează:
• Taxa eliberare certificat: 200 lei
• Taxa duplicare certificat: 50 lei
• Taxe reduse pentru următoarele categorii de candidați (cu documente doveditoare):
o Angajații UDJG – 100 lei
o Șomeri, pensionari – 50 lei
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, înființarea programelor postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă și a cursului de formare continuă, menționate în Anexa nr. 4. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă și a cursului de formare continuă, menționate în Anexa nr. 4, valabile începând cu anul universitar 2018-2019. Planurile de învățământ se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, se aprobă acordarea a câte 2 burse pe facultate, pentru activitatea didactică și pentru activitatea extracurriculară a studenților. Facultățile vor transmite propunerile cu studenții nominalizați până pe data de 13.11.2018.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea Facultății de Educație Fizică și Sport, înființarea unui post de prodecan.

Art. 8. Consiliul de Administrație, la propunerea Facultății de Educație Fizică și Sport, ia act de numirea în funcția de prodecan a doamnei conf. dr. Țocu Rodica. Propunerea se transmite Senatului universitar spre confirmare.

Art. 9. Se aprobă redistribuirea unui loc bugetat, disponibil la Facultatea de Științe și Mediu, studii universitare de licență, anul II, pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport, programul de studii universitare de licență Pedagogia învățământului școlar și preșcolar.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1 Se aprobă propunerile pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante pe perioadă determinată, din semestrul I al anului universitar  2018-2019
Anexa 2 Se aprobă propunerile pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante pe perioadă nedeterminată, din semestrul I al anului universitar  2018-2019
Anexa 3 Organigrama Platformei de cercetare ReForm
Anexa 4 Planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă și a cursului de formare continuă

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email