UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 41/19.7.2018


Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 19.7.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă Metodologia privind recrutarea și selecția personalului în vederea angajării în proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, conform Anexei nr. 1. Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, înființarea a trei programe de formare continuă, realizate prin intermediul proiectului IMD-ProfSkills, și transmiterea documentației aferente către Ministerul Educației Naționale în vederea acreditării, după cum  urmează:
  1. Incluziune, consiliere și TIC – motivare și inovare în procesul educațional din medii defavorizate;
  2. Școală incluzivă, comunicare interculturală și parteneriate inovative în medii educaționale defavorizate;
  3. Manager creativ pentru școala incluzivă.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Modelare și simulare în inginerie mecanică, domeniul Inginerie mecanică, din cadrul Facultății de Inginerie, valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, scoaterea la concurs pe perioadă determinată a postului de Lector, poziția 105 din Statul de funcții al Departamentului de Științe generale. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă Calendarul desfăşurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice şi de cercetare vacante pe perioadă determinată, conform Anexei nr. 2. Calendarul se transmite Senatului universitar spre informare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1. Metodologia privind recrutarea și selecția personalului în vederea angajării în proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa 2. Calendarul desfăşurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice şi de cercetare vacante pe perioadă determinată

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email