UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 72/19.12.2017


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 19.12.2017,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Având în vedere modificarea cotelor de contribuții de asigurări sociale și a impozitului pe venit, se aprobă majorarea tarifelor pentru plata normelor vacante, în regim de plata cu ora, începând cu 1 ianuarie 2018, pentru anul universitar 2017-2018, după cum urmează:
  • pentru orele de curs - 37 lei/oră, brut;
  • pentru orele de aplicații - 31 lei/oră, brut.
 
Art. 2. Direcția Generală Economică, Investiții și Relații Internaționale, Serviciul Achiziții, nu realizează și inițiază proceduri de atribuire și achiziții directe în lunile ianuarie, august și decembrie 2018, cu excepția celor finanțate din fonduri structurale și cercetare. 
 
Art. 3. În conformitate cu dispozițiile articolului 148 alin. 1 și 5 din Codul muncii, la programarea colectivă a concediului de odihnă aferent anului 2018 se ține cont de specificul activității instituției. Astfel, în perioada 13-31.08.2018, personalul didactic auxiliar și nedidactic efectuează cel puțin 10 zile lucrătoare de concediu neîntrerupt, cu condiția asigurării permanenței în fiecare birou/departament.
 
Art. 4. Se aprobă introducerea în planul de investiții pe anul 2018 a lucrărilor de reabilitare la spațiile de învățământ și de cazare, după cum urmează:
  • Corp Y: izolarea termică suplimentară a pereţilor exteriori, a planşeelor peste subsol, refacerea izolaţiei termice a conductelor de încălzire din subsol (str. Domnească nr. 111);
  • Tablouri electrice generale ale spaţiilor de învăţământ și a postului de transformare (în aval de aparatul de masură) pentru  asigurarea parametrilor optimi ai energiei electrice, pentru protecţia la suprasarcini (str. Domnească nr. 111);
  • Sediu Universitate: tâmplărie exterioară, grupuri sanitare (str. Domnească nr. 47);
  • Stadion „Portu Roşu”: spaţiul de joc (str. Domneasca nr. 155);                                                         
  • Cămin H: izolarea termică suplimentară a pereţilor exteriori, a planşeului tip terasă, a planşeelor peste subsol, refacerea izolaţiei termice a conductelor de încălzire din subsol şi apă caldă de consum, reabilitarea grupurilor sanitare, reabilitarea instalaţiilor termice (str. Domnească nr. 155).      
Art. 5. Se aprobă casarea imobilului Cantina nr. 1, situat în Galați, strada Florilor nr. 2, în vederea construirii unui cămin studențesc.
 
Art. 6. Se aprobă înființarea unei comisii și demararea procedurilor de acreditare a universității la nivelul standardelor ISO.
 
Art. 7. Se aprobă înființarea unei comisii și demararea procedurilor pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial.
 

RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email