UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE


HOTĂRÂREA
nr. 68/12.12.2017


Conform:    
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, din data de 12.12.2017,



HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Automatică și informatică aplicată, domeniul Ingineria Sistemelor, învățământ cu frecvență, din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă completarea Strategiei cercetării-dezvoltării-inovării 2016-2020, conform Anexei, cu următoatele două obiective:
  • Dezvoltarea activității de cercetare-dezvoltare-inovare legată de bazinul hidrografic al Dunării și în special de Dunăre ca ecosistem complex.
  • Dezvoltarea infrastructurii de cercetare în sensul achiziționării unui sistem mobil de tipul unei nave de cercetare cu acces fluvial extins, utilată cu laboratoare care să asigure monitorizarea integrată a calității apei, calității sedimentului, biodiversității, precum și a tuturor factorilor naturali și antropici cu influențe asupra ecosistemelor fluviale și celor asociate; achiziția sistemului mobil se realizează prin accesarea proiectelor de cercetare cu finanțări diferite care să acopere integralitatea resurselor financiare necesare; proiectul extins urmează să asigure monitorizarea integrată din punct de vedere ecosistemic, dar și determinarea impactului potențial al activităților antropice asupra calității ecosistemelor.
Planul strategic se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă componența comisiei de evaluare a contestațiilor în cadrul competiției de granturi de cercetare finanțate din fondurile UDJG, după cum urmează:
Președinte:
- Prof. dr. Eugen Rusu, Director CSUD
Membri:    
- Prof. dr. habil. Antoaneta Ene
- Prof. dr. habil. Nicolae Cristian Apetrei
- Prof. dr. habil. Simona Antofi
- Prof. dr. Nicolae Țigău
Secretar:
- Simona Bolea Serviciul Cercetare, dezvoltare și inovare


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa Strategia cercetării-dezvoltării-inovării 2016-2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email