UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 27/ 31.5.2017


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, din data de 31.5.2017,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Consiliul de Administrație a luat act de intenția de reorganizare a Școlii doctorale de Inginerie prin divizarea în două școli doctorale, după cum urmează:
  • Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială, care să includă conducătorii de doctorat abilitați în domeniile Inginerie mecanică și Inginerie industrială;
  • Școala doctorală de Inginerie și Științe, care să includă conducătorii de doctorat abilitați în domeniile Biotehnologii, Ingineria produselor alimentare, Ingineria sistemelor, Inginerie electrică, Calculatoare și tehnologia informației, Ingineria materialelor, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală și Chimie.
CSUD informează ulterior Consiliul de Administrație cu privire la aprobarea noii structuri a școlii doctorale.

Art. 2. Se avizează transformarea posturilor din statul de funcții a personalului didactic auxiliar și nedidactic în vederea promovării, conform adresei Direcției Juridice și Resurse Umane nr. 13002 din 24.05.2017.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Direcției Juridice și Resurse Umane, Nomenclatorul intern general de funcții didactice auxiliare și nedidactice privind criteriile de studii și vechime pentru ocuparea posturilor vacante și promovarea în funcții, conform Anexei nr. 1.

Art. 4. Se aprobă Metodologia pentru înființarea, acreditarea și ierarhizarea unităților de cercetare din cadrul  Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, conform Anexei nr. 2.
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă organizarea competiției de granturi de cercetare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în acord cu Strategia națională pentru competitivitate 2014-2020, conform Anexei nr. 3.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN



Anexa 1 Nomenclatorul intern general de funcții didactice auxiliare și nedidactice privind criteriile de studii și vechime pentru ocuparea posturilor vacante și promovarea în funcții
Anexa 2 Metodologia pentru înființarea, acreditarea și ierarhizarea unităților de cercetare din cadrul  Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi
Anexa 3 Organizarea competiției de granturi de cercetare din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în acord cu Strategia națională pentru competitivitate 2014-2020
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email