UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE


HOTĂRÂREA
nr. 26 din 21 aprilie 2016


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, din data de 21.4.2016,

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea CSUD, taxele de şcolarizare la studiile universitare de doctorat pentru anul universitar 2016-2017, conform Anexei.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, înființarea programului de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, domeniul Administrarea afacerilor, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, înființarea programului de studii universitare de masterat Metode și tehnici de analiză și control pentru produse cosmetice, farmaceutice, agrochimice și expertiză judiciară, domeniul Chimie, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Metode și tehnici de analiză și control pentru produse cosmetice, farmaceutice, agrochimice și expertiză judiciară – în limba română, domeniul Chimie, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Planul de învățământ  se transmite Senatului universitar spre aprobare.    

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe și Mediu, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Metode și tehnici de analiză și control pentru produse cosmetice, farmaceutice, agrochimice și expertiză judiciară – în limba engleză (Methods and techinques to analyse and control cosmetics, pharmaceutical, agrochemical products and forensic expertise), domeniul Chimie, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Planul de învățământ  se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arte, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Teoria și practica spectacolului liric, domeniul Muzică, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.        

Art. 7. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planurile de învățământ pentru cursurile de formare continuă, valabile începând cu anul universitar 2016-2017, după cum urmează:

  1. Limba română ca limbă străină - Nivel de competenţă lingvistică A1 conform Cadrului european comun de referinţă pentru învăţarea limbilor străine (CECRL), forma de învățământ cu frecvență, număr total ore: 40.
  2. Limba română ca limbă străină - Nivel de competenţă lingvistică A2 conform Cadrului european comun de referinţă pentru învăţarea limbilor străine (CECRL), forma de învățământ cu frecvență, număr total ore: 40.
  3. Limba română ca limbă străină - Nivel de competenţă lingvistică B1 conform Cadrului european comun de referinţă pentru învăţarea limbilor străine (CECRL), forma de învățământ cu frecvență.
  4. Limba română ca limbă străină - Nivel de competenţă lingvistică B2 conform Cadrului european comun de referinţă pentru învăţarea limbilor străine (CECRL), forma de învățământ cu frecvență, număr total ore: 40.
  5. Curs de  formare continuă: Didactica limbii române ca limbă străină, forma de învățământ: cu frecvență, număr total ore: 120.
  6. Curs de formare continuă: Predarea-învățarea integrată a conținutului și a limbii române ca limbă străină în cadrul disciplinelor socio-umane, forma de învățământ: cu frecvență, număr total ore: 120.
Planurile de învățământ  se transmit Senatului universitar spre aprobare.        


RECTOR,
Prof. univ. dr. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email