UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
 
HOTĂRÂREA
nr. 64 / 8.12.2015
 
Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului și Sportului nr. 3288/20.02.2012 privind numirea Rectorului, 
Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 8.12.2015, 
 
HOTĂRĂȘTE:
 
 
Art. 1. Se aprobă, la solicitatea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, înregistrarea notelor în cataloage la verificările și examenele prevăzute în planurile de învățământ, la data susținerii acestora.
 
Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, desființarea programului de studii universitare de masterat Sisteme inteligente, domeniul Calculatoare și tehnologia informației.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, noile criterii specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare începând cu  semestrul al II-lea al anului universitar 2015-2016. 
Criteriile se transmit Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății de Arte, noile criterii specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare începând cu semestrul al II-lea al anului universitar 2015-2016. 
Criteriile se transmit Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 5. Se aprobă calendarul de desfășurare a examenului de promovare a personalului contractual pentru anul 2016. 
Se transmite Senatului universitar spre informare.
 
Art. 6. În situații excepționale, având în vedere derularea concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice și perioada încărcată a membrilor comisiilor, se aprobă ca pentru cel mult un membru al comisiei, în cazul în care acesta nu poate fi prezent, posibilitatea asigurării prezenței online, prin intermediul aplicației Skype.
 

 
RECTOR,
Prof. univ. dr. Iulian Gabriel BÎRSAN
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email