UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 122/14.10.2024

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei 4435/15.05.2024 privind confirmarea rectorului,
Metodologiei privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular sau de continuare a activităţii în baza unui contract individual de muncă încheiat pe perioadă determinată de un an după împlinirea vârstei de pensionare, metodologie aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 275 din 3 septembrie 2024,
Hotărârii Senatului universitar nr. 69 din 16 februarie 2023,
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 111 din 27 septembrie 2024,

Consiliul de administraţie, în data de 14 octombrie 2024, întrunit în ședință ordinară,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1.  Aprobă solicitarea formulată de domnul prof. dr. ing. Păunoiu Viorel, cadru didactic titular la Departamentul Ingineria fabricației, de menținere a calității de cadru didactic titular în funcția de personal didactic/cercetare până la sfârșitul anului universitar 2024-2025.

Art. 2.  Se aprobă solicitarea formulată de domnul conf. dr. Gheorghiu Gabriel, cadru didactic titular la Departamentul Sporturi individuale și kinetoterapie, de menținere a calității de cadru didactic titular în funcția de personal didactic/cercetare până la sfârșitul anului universitar 2024-2025.

Art. 3.  Se aprobă solicitarea formulată de domnul șef lucrări Teodor Renardo Florin, cadru didactic titular la Departamentul Arhitectură navală, de menținere a calității de cadru didactic titular în funcția de personal didactic/cercetare până la sfârșitul anului universitar 2024-2025.

Art. 4.  Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative de angajare a domnului doctor Țapu Costel în calitate de cadru didactic asociat invitat, în cadrul Departamentului de Științe juridice. Domnul Țapu Costel va ocupa postul vacant de lector, poziția 22 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice.

Art. 5.  Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative de angajare a domnului prof. dr. Tal Pavel în calitate de cadru didactic asociat invitat, în cadrul Departamentului de Științe juridice. Domnul Tal Pavel va ocupa postul vacant de profesor cercetare, poziția 26 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice.

Art. 6.  Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative de angajare a doamnei prof. dr. Lorincz Anca Leila în calitate de cadru didactic asociat invitat, în cadrul Departamentului de Științe juridice. Doamna Lorincz Anca Leila va ocupa postul vacant de profesor cercetare, poziția 25 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice.

Art. 7.  Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative de angajare a doamnei prof. dr. Catană Emilia Lucia în calitate de cadru didactic asociat invitat, în cadrul Departamentului de Științe juridice. Doamna Catană Emilia Lucia va ocupa postul vacant de profesor cercetare, poziția 26 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice.

 

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE,
Prof. univ. dr. ing. habil. Marian BARBU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email