UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 6/25.01.2024

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 25 ianuarie 2024, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează, Raportul de autoevaluare al domeniului de studii universitare de masterat Arhitectură navală, programul de studii universitare de masterat Arhitectură navală/Naval Arhitecture, în vederea evaluării periodice, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arhitectură Navală.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Materiale avansate și tehnologii inovative medicale, în vederea încadrării în domeniul acreditat Ingineria materialelor, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Inginerie.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de majorare cu 10% a tarifelor de plată cu ora pentru activitățile didactice aferente programelor de conversie profesională.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, cererea formulată de Bălan Adrian Eugen, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în Sesiunea Februarie 2024.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează, cererea formulată de Feștilă Andreea Mihaela, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în Sesiunea Februarie 2024.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email