UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 123/08.12.2023

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 08 decembrie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Administrarea afacerilor internaționale euroregionale (la Chișinău), în vederea încadrării în domeniul acreditat Economie și afaceri internaționale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă propunerea Departamentului de Științe socio-umane din cadrul Facultății Transfrontaliere de angajare în calitate de cadru didactic asociat invitat, în anul universitar 2023-2024, a domnului prof. univ. dr. Igor Șarov, care va acoperi norma 5 (profesor), post de cercetare din statul de funcții al Departamentului de Științe socio-umane - activități de cercetare și publicare de articole științifice (fracțiune de normă 1/2). Tariful brut propus de facultate este de 285 lei/oră pentru 20 de ore pe lună.

Art. 3. Se avizează modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare An pregătitor de limbă română pentru cetățenii străini (la Galați), învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, modificări valabile începând cu anul universitar 2024-2025.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email