UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 116/14.11.2023

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 14 noiembrie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. unic. Se aprobă solicitarea nr. 34703/13.11.2023 privind depunerea proiectului din fișa atașată la Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei - Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum pentru entități publice", cu titlul „Noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galați”.
Totodată, se aprobă Documentația Tehnică – Studiu de Fezabilitate, după cum urmează:
1. Participarea Universității „Dunărea de Jos” din Galați la „Programul-cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei - Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum pentru entități publice”, pentru proiectul cu denumirea „Noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
2. Contractarea finanțării și mandatarea rectorului, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, să reprezinte solicitantul Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în relația cu Autoritatea - Ministerul Energiei.
3. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se angajează să întocmească documentația de achiziție publică, organizarea și derularea procedurii de achiziție publică și realizarea lucrărilor în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind achizițiile publice și cerințelor din ghidul solicitantului.
4. Documentația tehnico-economică, faza SF, caracteristicile principale și indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții.
5. Valoarea totală a investiției aferentă obiectivului/obiectivelor stabilite, inclusiv TVA, este de: 8.809.798,27 lei și, respectiv, fără TVA: 8,199,782.57 lei din care:
(i) Valoarea eligibila a proiectului fata TVA: 8,199,782.57 lei;
(ii) Valoarea eligibila a proiectului reprezentand TVA: 610,015.70. lei.
(iii) Valoarea neeligibila: 0 lei (zero)
Durata de realizare/implementare a proiectului: 12 de luni.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email