UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 103/05.10.2023

 

Conform:
Legii învățământului superior nr. 199/2023,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 05 octombrie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative privind angajarea domnului expert doctor TAL PAVEL în calitate de cadru didactic asociat invitat. Domnul Tal Pavel va ocupa postul vacant de profesor, poziția 25 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice, cu un număr maxim de 280 de ore/an. Tariful orar brut propus de facultate este de 270 lei/oră.

Art. 2. Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative privind angajarea doamnei prof. univ. dr. LORINCZ ANCA LEILA în calitate de cadru didactic asociat invitat. Doamna Lorincz Anca Leila va ocupa postul vacant de profesor, poziția 24 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice, cu un număr maxim de 280 de ore/an. Tariful orar brut propus de facultate este de 270 lei/oră.

Art. 3. Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative privind angajarea domnului doctor ȚAPU COSTEL în calitate de cadru didactic asociat invitat. Domnul Țapu Costel va ocupa postul vacant de asistent, poziția 21 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice, cu tariful orar actual pentru plata cu ora.

Art. 4. Se aprobă solicitarea Facultății de Drept și Științe Administrative privind angajarea doamnei prof. univ. dr. CATANĂ EMILIA LUCIA în calitate de cadru didactic asociat invitat. Doamna Catană Emilia Lucia va ocupa postul vacant de profesor, poziția 24 din Statul de funcții al Departamentului de Științe juridice, cu un număr maxim de 280 de ore/an. Tariful orar brut propus de facultate este de 270 lei/oră.

Art. 5. Se aprobă acordarea salariului diferențiat, în procent de 25%, pentru 12 luni, pentru doamna conf. dr. ANGELA STELA IVAN, cadru didactic titular în cadrul Departamentului Științele Vieții de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 6. Se aprobă solicitarea Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică privind angajarea în calitate de cadre didactice asociate pentru prestarea de activități didactice în regim de plata cu ora a următoarelor persoane:

  1. prof. dr. ing. CARAMAN SERGIU, în cadrul Departamentului Automatică și Inginerie Electrică.
  2. ing. drd. ISTRATE ADRIAN, în cadrul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației.
  3. ing. drd. VOIPAN DANIEL, în cadrul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației.
  4. ing. CĂLIN OCTAV CIPRIAN, în cadrul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației.
  5. ing. NICA LAURENȚIU, în cadrul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației.
  6. ing. DRAGUȘU MIHAI, în cadrul Departamentului Calculatoare și Tehnologia Informației.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email