UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 82/04.08.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 4 august 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă calendarul și comisia privind înscrierea și admiterea în programul de formare psihopedagogică Nivel I și Nivel II, învățământ de zi pentru studenții UDJG și în programul postuniversitar pentru absolvenții de licență/master în domeniile acreditate în UDJG. (Anexa 1).

Art. 2. În conformitate cu art. 42 alin (5) din Metodologia de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții și studenții doctoranzi din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, învățământ cu frecvență, se aprobă acordarea burselor speciale pentru studenții care au participat în organizarea activităților coordonate de către asociațiile studențești sau de Direcția cămine și cantine, pentru studenții care au participat în organizarea activităților coordonate de către Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și pentru studenții care au participat în organizarea activităților coordonate de către Liga Studenților Străini din Galați, conform Anexei 2.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 Anexa 1 Calendarul și comisia privind înscrierea și admiterea în programul de formare psihopedagogică Nivel I și Nivel II

Anexa 2 Acordarea burselor speciale pentru studenții care au participat în organizarea unor activități

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email