UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 50/25.04.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 25 aprilie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează următoarele:
1. Trecerea în organigrama administrativă a Universității „Dunărea de Jos” din Galați a celor opt posturi din cadrul Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală, înființate prin HCA 71/16.06.2022 și HS 197/22.06.2022.
2. Transferarea unui post vacant din cadrul organigramei administrative a UDJG în cadrul Centrului Universitar de Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicală și scoaterea la concurs pentru ocuparea funcției de director al CUFKRM.
Transferul acestor posturi se va realiza cu menținerea numărului total de posturi aferente personalului didactic-auxiliar și nedidactic, aprobate la nivelul UDJG.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 2.
Se avizează, la solicitarea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, înființarea cursului de formare continuă Analiza senzorială a alcoolului etilic și băuturi alcoolice distilate.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 3. Se avizează planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Analiza senzorială a alcoolului etilic și băuturi alcoolice distilate.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 4.
Se aprobă, la solicitarea Direcției Cămine și Cantine, cuantumul tarifului de cazare de 85 de lei/participant/noapte pentru persoanele care participă la activitățile extracurriculare 2023, conform Ordinului nr. 6121/2022 pentru aprobarea Normelor metodologice privind alocarea de fonduri de la bugetul de stat instituțiilor de învățământ superior de stat pentru organizarea și desfășurarea activităților extracurriculare – științifice, tehnice, cultural-artistice și sportive naționale, precum și a celor pentru studenții capabili de performanțe, art. 4. - (1), persoane care vor fi cazate în căminele studențești din Campusul „Al. I. Cuza”.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email