UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 35/20.03.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 20 martie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Management, domeniul de licență Management, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de licenţă Marketing, domeniul de licență Marketing, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă înființarea programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor, domeniul de masterat Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor, domeniul de masterat Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă transmiterea programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor, domeniul de masterat Administrarea afacerilor, către Autoritatea Națională pentru Calificări în vederea înscrierii calificării în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă înființarea programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor (la Buzău), domeniul de masterat Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se aprobă planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor (la Buzău), domeniul de masterat Administrarea afacerilor, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2023 - 2024, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.
Planul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă transmiterea programului de studii universitare de masterat Administrarea şi dezvoltarea afacerilor (la Buzău), domeniul de masterat Administrarea afacerilor, către Autoritatea Națională pentru Calificări în vederea înscrierii calificării în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email