UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 22/22.02.2023

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 22 februarie 2023, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. unic. Restituirea taxelor de școlarizare pentru studenții CPV care doresc retragerea din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați ca urmare a refuzului de viză, se aprobă în următoarele condiții:
Studentul CPV va depune o cerere de restiture a taxei, ce va fi avizată de Biroul juridic cu privire la confirmarea legalității documentelor prezentate, apoi aprobată de ordonatorul de credite. La cerere, studentul CPV va atașa și un extras de cont pe numele său.
În cazul în care studentul nu are cont pe numele lui, acesta poate împuternici o terță persoană care este îndreptățită ca în numele și pentru el, să primească sumele ce i se cuvin, doar în baza unei procuri întocmită de un notar sau un alt organ abilitat din străinătate. Procura sau documentul respectiv trebuie să fie apostilat de către ambasada, consulatul sau altă instituție română abilitată în acest sens.
Procura sau alt tip de document emis în străinătate trebuie să fie tradus de către un traducător autorizat și legalizat de o persoană sau instituție abilitată în acest sens (notar, ambasadă etc.) pentru actele întocmite în străinătate.

 

 

RECTOR,

Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email