UGAL

Cursuri demonstrative, filme de prezentare, experimente inedite, dezbateri interesante, destinate elevilor din clasele a XI-a și a XII-a din județul Galați și din județele limitrofe care doresc să cunoască profesorii și studenții, programele educaționale și de cercetare, facilitățile de cazare, masă și divertisment, facultățile, asociații studențești și alte activități derulate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Toate aceste activități sunt reunite sub umbrela evenimentului „Open Gates-Open Minds” - Zilele Porților Deschise, organizat în intervalul calendaristic 26-27 ianuarie. După modelul acțiunii de promovare din luna mai a anului trecut, tinerii vor avea ocazia să stea de vorbă cu profesorii universității, să se plimbe virtual prin laboratoarele facultăților, să participe la cursuri sau să discute cu foști absolvenți, în direct.

Programul evenimentului va fi afișat zilnic pe paginile de Facebook ale facultăților, iar filmele vor fi încărcate pe canalul de YouTube al UDJG și al fiecărei facultăți în parte. În prima zi (26 ianuarie), evenimentul va debuta cu un cuvânt de deschidere al domnului prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și va continua cu prezentarea generală a Universității, a Campusului Studențesc „Al. I Cuza”, a platformei de înscriere Admitere 2022, a Programelor Erasmus și a parteneriatelor pe care instituția le are cu mediul de afaceri și alte universități.

„Evenimentul își propune să arate liceenilor tot ce are mai bun UDJG. Sperăm în participarea unui număr cât mai mare de liceeni, îi așteptăm pe rețelele sociale, avem pregătite evenimente de prezentare atractive, programe interactive și activități interesante pentru participanți. Anul trecut, târgul virtual a totalizat circa 500.000 de accesări”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Open Gates-Open Minds” 2022 se va desfășura exclusiv online pe platformele Facebook, Youtube, Instagram, Tik Tok în perioada 26-27 ianuarie 2022.

Relații suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe site-ul universității https://www.ugal.ro/anunturi, la numărul de telefon 0336.130.262 sau adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email