UGAL

Sesiunea Științifică Internațională Studențească „Donaris 2021", ajunsă la a XIV-a ediție, este un eveniment științific organizat de Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, prin Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice în parteneriat cu Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul, prin Facultatea de Drept și Administrație Publică și Universitatea Transilvania din Brașov, prin Facultatea de Drept, dedicat în exclusivitate studenților de la specializările drept și administrație publică.

Ca și la edițiile anterioare, în acest an agenda conferinței cuprinde comunicări științifice alocate secțiunilor: Științe Juridice, Administrație Publică și Studii Regionale, Justiție și Guvernanță în Statul de Drept, respectiv Secțiunea specială dedicată studenților de la programele de masterat.

Sesiunile științifice „Donaris" constituie un bun prilej pentru susținerea și dezvoltarea potențialului științific al studenților de la facultățile de profil, oferind posibilitatea împărtășirii de idei, cunoștințe și dezbateri utile în devenirea profesională a absolvenților celor trei universități partenere.

Înscrierea la lucrările conferinței se face prin completarea formularului de înscriere, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Termenul limită de depunere a lucrărilor este 24 aprilie 2021.

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email