UGAL Logo

UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începe, în luna aprilie, o amplă campanie de promovare a ofertei educaționale pentru admiterea din acest an. În parteneriat cu Inspectoratele Școlare Județene, UDJG va organiza șase Târguri educaționale „Student#UDJG”, cu prezență fizică, destinate elevilor de la colegiile și liceele din județele Brăila, Vrancea, Buzău, Tulcea, Ialomița și Galați.

Cu această ocazie, liceenii vor putea face cunoștință cu profesorii și studenții universității, vor vedea experimente inedite, vor afla care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG. În plus, cei interesați pot găsi informații despre oferta educațională a universității la nivel de masterat și doctorat, programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, alte cursuri de perfecționare pe care UDJG le organizează.

„Abia așteptăm să ne întâlnim cu tinerii dornici să studieze, să își lărgească orizonturile cunoașterii, vrem să le arătăm ce avem mai bun, să îi atragem la Universitatea <<Dunărea de Jos>> din Galați, unde se face performanță și se pun bazele unor cariere solide”, a declarat prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul acestei campanii de promovare. 

Întâlnirile cu viitorii studenți se vor desfășura după următorul grafic: Brăila - 5 aprilie, Focșani - 7 aprilie, Buzău - 12 aprilie, Tulcea - 14 aprilie, Slobozia - 3 mai și Galați - 5 mai.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar. 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email