UGAL

Proiectul "Digitalisation of the water sector and water education (DigiwatRO)" este finanţat prin Granturile SEE- Mecanismul financiar 2014- 2021, Proiecte de cooperare în învăţământul universitar, contract numărul: 20-COP-0050. Proiectul DigiwatRO este dezvoltat în comun de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Norwegian University of Life Sciences pe o durată de 2 ani, iar obiectivul acestuia este de a spori eficiența în sectorul apei prin îmbunătățirea utilizării instrumentelor digitale în domeniul utilităților, facilitat de competența digitală sporită în învățământ.

În cadrul proiectului 8 studenţi din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi (4 studenţi masteranzi şi 4 studenţi doctoranzi) vor participa timp de 4 săptămâni la cursul oferit de Norwegian University of Life Sciences: "Water resources management and water & wastewater treatment". Cursul se va desfăşura în perioada 12 Iunie - 9 Iulie 2022, iar fiecare participant va avea alocată o sumă forfetară de 1759 Euro pentru acoperirea cheltuielilor de transport, cazare şi subzistenţă.

Dacă eşti interesat să participi la acest curs trimite un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până marţi, 25 ianuarie 2022, ora 16.00. În email trebuie să specifici: numele tău, unde eşti student şi adresa de contact în MS Teams. În cazul în care există un număr mai mare de aplicanţi faţă de numărul de locuri prevăzut, aceştia vor fi ierarhizaţi în urma unui interviu.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email