UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 71 din 13 iulie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 13 iulie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Platformei integrate de cercetare interdisciplinară competitivă „Dunărea de Jos” (ReForm-UDJG). (Anexa 1)

Art. 2. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  Arhitectură Navală (CCAN). (Anexa 2)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul şi strategia Centrului de Cercetare Arhitectură Navală (CCAN). (Anexa 3)

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare şi funcţionare al Centrului de cercetare Calitatea Materialelor şi a Mediului (CC-CMM). (Anexa 4)

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Nanotehnologii şi Materiale Funcţionale (CNMF). (Anexa 5)

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Excelență Prelucrarea Polimerilor (CE-PP). (Anexa 6)

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Maşini şi Echipamente Termice şi Ingineria Mediului în Energetică din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (METIME). (Anexa 7)

Art. 7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Mecanică şi Tribologia Stratului  Superficial (MTSS). (Anexa 8)

Art. 8. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Științifică Inginerie Tehnologică în Construcția de Mașini (ITCM). (Anexa 9)

Art. 9. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetări Avansate în Domeniul Sudării (SUDAV). (Anexa 10)

Art. 10. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Competențe (Cercetare) Interfețe – Tribocoroziune și Sisteme Electrochimice (CC-ITES). (Anexa 11)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de Competențe (Cercetare) Interfețe – Tribocoroziune și Sisteme Electrochimice (CC-ITES). (Anexa 12)

Art. 11. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme de Conducere Automată a Proceselor (SCAP). (Anexa 13)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul de funcționare al Centrul de cercetare Sisteme de Conducere Automată a Proceselor (SCAP). (Anexa 14)

Art. 12. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme Integrate de Conversie a Energiei și Conducere Avansată a Proceselor Complexe (SICECAPC). (Anexa 15)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul de funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme Integrate de Conversie a Energiei și Conducere Avansată a Proceselor Complexe (SICECAPC). (Anexa 16)

Art. 13. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcţionare al Centrului de Cercetare Ştiinţifică în Sisteme Inteligente și Tehnologia Informaţiei (SITI). (Anexa 17)

Art. 14. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului integrat de cercetare, expertiza și transfer tehnologic în industria alimentară (BioAliment-TehnIA). (Anexa 18)

Art. 15. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, reorganizarea Laboratorului de Diagnoză și analiză acustică a sistemelor fizice din cadrul Centrului de Analize Fizico-Chimice, Morfo-funționale și Chemometrie sub denumirea de Laborator de Modelare și Simulare SMlab.
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare a Laboratorului de Modelare și Simulare SMlab. (Anexa 19)

Art. 16. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului European de Excelență pe Probleme de Mediu (ECEE). (Anexa 20)

Art. 17. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Comunicare interculturală și literatură (CIL). (Anexa 21)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului Comunicare interculturală și literatură (CIL). (Anexa 22)

Art. 18. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea Centrului Interdisciplinar de Studii Culturale Central și Sud-Est Europene, care înlocuiește structura de cercetare existentă, respectiv Centrul de Cercetări de Istorie, Critică și Teorie Literară al Academiei Române, Institutul „G. Călinescu”.
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Interdisciplinar de Studii Culturale Central și Sud-Est Europene (CISCLE). (Anexa 23)
c) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului Interdisciplinar de Studii Culturale Central și Sud-Est Europene (CISCLE). (Anexa 24)

Art. 19. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare științifică teoria și practica discursului (CCTPD). (Anexa 25)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de cercetare științifică teoria și practica discursului (CCTPD). (Anexa 26)

Art. 20. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Cercetarea de interfață a textului original și tradus. Dimensiuni cognitive și comunicaționale ale mesajului (LITCIT). (Anexa 27)

Art. 21. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Institutului Transfrontalier de Studii  Internaționale și Justiție Penală (ITSIJP). (Anexa 28)

Art. 22. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului interdisciplinar de studii artistice (CISA). (Anexa 29)

Art. 23. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC). (Anexa 30)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC). (Anexa 31)

Art. 24. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare pentru Performanță Umană (CCPPU). (Anexa 32)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de cercetare pentru Performanță Umană (CCPPU). (Anexa 33)

Art. 25. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetări interdisciplinare în Educație (CCIEd). (Anexa 34)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de cercetări interdisciplinare în Educație (CCIEd). (Anexa 35)

Art. 26. a) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare în Electronică, Tehnologia Informației și Comunicații (CCETIC). (Anexa 36)
b) Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Statutul Centrului de cercetare în Electronică, Tehnologia Informației și Comunicații (CCETIC). (Anexa 37)

Art. 27. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Strategia Cercetării-Dezvoltării-Inovării (CDI) 2016-2020. (Anexa 38)

Art. 28. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Planul operațional pentru activitatea de cercetare dezvoltare și inovare (CDI) 2017. (Anexa 39)


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Platformei integrate de cercetare interdisciplinară competitivă „Dunărea de Jos” (ReForm-UDJG)
Anexa nr. 2 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  Arhitectură Navală (CCAN)
Anexa nr. 3 Statutul şi strategia Centrului de Cercetare Arhitectură Navală (CCAN)
Anexa nr. 4 Regulamentul de organizare şi funcţionare al Centrului de cercetare Calitatea Materialelor şi a Mediului (CC-CMM)
Anexa nr. 5 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Nanotehnologii şi Materiale Funcţionale (CNMF)
Anexa nr. 6 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Excelență Prelucrarea Polimerilor (CE-PP)
Anexa nr. 7 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Ştiinţifică pentru Maşini şi Echipamente Termice şi Ingineria Mediului în Energetică din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (METIME)
Anexa nr. 8 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Mecanică şi Tribologia Stratului  Superficial (MTSS)
Anexa nr. 9 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Științifică Inginerie Tehnologică în Construcția de Mașini (ITCM)
Anexa nr. 10 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetări Avansate în Domeniul Sudării (SUDAV)
Anexa nr. 11 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Competențe (Cercetare) Interfețe – Tribocoroziune și Sisteme Electrochimice (CC-ITES)
Anexa nr. 12 Statutul Centrului de Competențe (Cercetare) Interfețe – Tribocoroziune și Sisteme Electrochimice (CC-ITES)
Anexa nr. 13 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme de Conducere Automată a Proceselor (SCAP)
Anexa nr. 14 Statutul de funcționare al Centrul de cercetare Sisteme de Conducere Automată a Proceselor (SCAP)
Anexa nr. 15 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme Integrate de Conversie a Energiei și Conducere Avansată a Proceselor Complexe (SICECAPC)
Anexa nr. 16 Statutul de funcționare al Centrului de Cercetare Sisteme Integrate de Conversie a Energiei și Conducere Avansată a Proceselor Complexe (SICECAPC)
Anexa nr. 17 Regulamentul de organizare și funcţionare al Centrului de Cercetare Ştiinţifică în Sisteme Inteligente și Tehnologia Informaţiei (SITI)
Anexa nr. 18 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului integrat de cercetare, expertiza și transfer tehnologic în industria alimentară (BioAliment-TehnIA)
Anexa nr. 19 Regulamentul de organizare și funcționare a Laboratorului de Modelare și Simulare SMlab
Anexa nr. 20 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului European de Excelență pe Probleme de Mediu (ECEE)
Anexa nr. 21 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Comunicare interculturală și literatură (CIL)
Anexa nr. 22 Statutul Centrului Comunicare interculturală și literatură (CIL)
Anexa nr. 23 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Interdisciplinar de Studii Culturale Central și Sud-Est Europene (CISCLE)
Anexa nr. 24 Statutul Centrului Interdisciplinar de Studii Culturale Central și Sud-Est Europene (CISCLE)
Anexa nr. 25 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare științifică teoria și practica discursului (CCTPD)
Anexa nr. 26 Statutul Centrului de cercetare științifică teoria și practica discursului (CCTPD)
Anexa nr. 27 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului Cercetarea de interfață a textului original și tradus. Dimensiuni cognitive și comunicaționale ale mesajului (LITCIT)
Anexa nr. 28 Regulamentul de organizare și funcționare al Institutului Transfrontalier de Studii  Internaționale și Justiție Penală (ITSIJP)
Anexa nr. 29 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului interdisciplinar de studii artistice (CISA)
Anexa nr. 30 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC)
Anexa nr. 31 Statutul Centrului de cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC)
Anexa nr. 32 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare pentru Performanță Umană (CCPPU)
Anexa nr. 33 Statutul Centrului de cercetare pentru Performanță Umană (CCPPU)
Anexa nr. 34 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetări interdisciplinare în Educație (CCIEd)
Anexa nr. 35 Statutul Centrului de cercetări interdisciplinare în Educație (CCIEd)
Anexa nr. 36 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de cercetare în Electronică, Tehnologia Informației și Comunicații (CCETIC)
Anexa nr. 37 Statutul Centrului de cercetare în Electronică, Tehnologia Informației și Comunicații (CCETIC)
Anexa nr. 38 Strategia Cercetării-Dezvoltării-Inovării (CDI) 2016-2020
Anexa nr. 39 Planul operațional pentru activitatea de cercetare dezvoltare și inovare (CDI) 2017

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email