UGALÎn cei peste 70 de ani de existenţă, învăţământul superior din Galaţi a pregătit 60.000 de absolvenţi în domeniile ingineriei, ştiinţelor economice şi umaniste.

Ne propunem și credem cu tărie că reușim să construim o universitate modernă, combinând cele mai înalte standarde posibile din educaţie şi cercetare cu cererile şi nevoile comunităţii locale şi ale studenţilor. Credem, de asemenea, într-o legătură directă între educaţie şi cercetare, dar şi în asocierea curiozităţilor academice cu ştiinţele aplicate.

Internaţionalizarea este un aspect central al societăţii contemporane, în condițiile în care Europa, prin intermediul Uniunii Europene, joacă un rol important în relaţiile internaţionale. Imaginea internaţională reprezintă o prioritate în eforturile noastre de a deveni o universitate de vârf. Tocmai de aceea, cercetarea din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi este prezentă în diverse competiţii internaţionale. Alături de elementele de internaţionalizare pe care profesorii noştri le practică la orele de curs, schimburile de profesori şi de studenţi străini au cunoscut o creştere importantă în ultimii ani.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi pune la dispoziţia celor interesaţi o varietate largă de cursuri şi programe educaţionale. Sunt convins că alegerea universităţii noastre vă va ajuta în cariera profesională şi în găsirea unui loc de muncă adecvat, dar, cel mai important, vă va ajuta să deveniţi o persoană mai bună.

Vino la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi descoperă o atmosferă prietenoasă şi o viaţa activă de student!