Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați
Tradiție în performanță

Centrul Regional Francofon pentru Cercetare Avansată în Științe Sociale (CEREFREA Villa Noël) lansează cererea de candidaturi destinată studenților doctoranzi înscriși în al doilea an care își doresc să facă o teză în domeniul culturii și societății. În mod excepțional, studenții doctoranzi care au obținut recent doar acordul de co-supervizare a unei teze de la o universitate membră a Agenției Universitare Francofone (AUF) sunt eligibili.


Primii 40 de vârstnici de la Centrul Social „Ștefan cel Mare și Sfânt” care vor beneficia de servicii medicale stomatologice gratuite au ajuns astăzi la Centrul de Medicină Dentară Socială. Serviciile centrului sunt adresate tuturor persoanelor care fac parte din categoria celor dezavantajate din punct de vedere social sau sunt încadrate sub tutela unor fundații, organizații.


AIESEC Galați recrutează membri din rândul studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru a-i implica în organizarea de evenimente și proiecte ce au ca scop dezvoltarea comunității. AIESEC este o organizație internațională, non-guvernamentală, non-profit și independentă, condusă în întregime de studenți și proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior.


Agenția Universitară Francofonă din Europa Centrală și de Est (AUF ECO), Institutul Francez din Bulgaria (IFB) și Organizația Internațională Francofonă din Europa Centrală și de Est (OIF  ECO) organizează în parteneriat cu Universitatea de Medicină din Plovdiv cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Regional al Studenților Francofoni, în perioada 1 – 5 iulie 2019, în Plovdiv, Bulgaria.


NATO a dat startul celei de-a 17-a ediții de aplicații pentru stagii de practică în cadrul organizației pentru anul 2020. Persoanele eligibile pentru un stagiu de practică trebuiă să aibă peste 21 de ani, să fie cetățeni ai unui stat membru NATO, să fie student în anul al III-lea sau să fi terminat un program de studii în urmă cu mai puțin de un an și să aibă cunoștinte excelente de limba engleză sau de limba franceză.


Școala Internațională de Vară de la Universitatea din Köln (CISU – Cologne International Summer University) este o școală de vără organizată pe o perioadă de 2 săptămâni, 5 – 15 august 2019, care le oferă studenților de la licență și master ocazia să frecventeze cursuri  din domeni precum: Analiza Afacerilor, Sectorul Energetic European, Afaceri și Marketingul Jocurilor Video, etc.


Ești un tânăr sau o tânără a Uniunii Europene? Ai peste 18 ani? Te preocupă viitorul Europei? Pasul 1: Completează un Quiz cu 14 întrebări în limba engleză (durează doar 20 de min)! Pasul 2: Găsește-ți un coechipier, dați un nume echipei voastre și înscrieți-vă în dezbaterea online, completându-vă numele reciproc în formular, și dând o scurtă motivație a interesului pentru viitorul Europei. 


Global Village, un eveniment social organizat de către AIESEC România, s-a desfășurat în mijlocul zilei de vineri în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.


Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos" din Galați organizează Programul postuniversitar de formare și  dezvoltare profesională continuă „ACHIZIȚII PUBLICE”. Perioada estimată pentru derularea programului este 16.03.2019 – 01.05.2019.


Cupa Morpheus este o competiție unică, în cadrul căreia cei mai talentați studenți din universitățile europene își pot înscrie proiectele inovatoare. Cel mai mare campionat al universităților europene și al școlilor postuniversitare este o oportunitate pentru studenți de a-și expune ideile inovatoare.