UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 37 din 2 februarie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 2 februarie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și cu avizul pozitiv al comisiilor de specialitate din Senatul universitar, Regulamentul privind utilizarea regiei obținute din contractele de cercetare, dezvoltare și inovare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și cu avizul pozitiv al comisiilor de specialitate din Senatul universitar, Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Calității. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și cu avizul pozitiv al comisiilor de specialitate din Senatul universitar, Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație 2016/2017. (Anexa 3)

Art. 4. Se confirmă numirea de către decanul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila a doamnei conf. dr. ing. Petronela Nechita în funcția de prodecan al Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila.

Art. 5. Se validează rezultatele alegerilor desfășurate la Facultatea de Istorie, Filozofie și Teologie, în data de 19 ianuarie 2017, pentru ocuparea funcțiilor de membru în cadrul Consiliului Departamentului de istorie, filozofie și sociologie și membru în cadrul Consiliului Facultății de Istorie, Filozofie și Teologie. Ca urmare, domnul prof. dr. Constantin Ardeleanu este noul membru al Consiliului facultății, iar domnul prof. dr. Silviu Lupașcu și doamna lector dr. Valerica Celmare sunt noii membri ai Consiliului Departamentului de istorie, filosofie și sociologie.

Art. 6. Se aprobă cererile de prelungire/întrerupere a duratei studiilor doctorale formulate de următorii studenți doctoranzi, conform rezoluției directorului Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, astfel:
- Dumitru C. Ovidiu, anul III, domeniul Istorie, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă MEN, prelungire 6 luni, începând cu data de 1 octombrie 2016, cu scutire de taxă, conform Hotărârii de Senat nr. 145/10.09.2015.
- Cărădan C. Simona Laura (Turcu), anul III, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă MEN, prelungire 6 luni, începând cu data de 1 octombrie 2016, cu scutire de taxă, conform Hotărârii de Senat nr. 145/10.09.2015.
- Bratfanof M. Edward, anul II, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, întrerupere 12 luni, începând cu data de 1 octombrie 2016.

Art. 7. Se aprobă constituirea unei comisii alcătuită din următorii senatori: prof. dr. Daniela Ancuța Șarpe, prof. dr. ing. Luminița Dumitriu, prof. dr. Petronel Moisescu, conf. dr. Florentina Moisescu, studenta Georgiana Dorașcu, care să întocmească o adresă către Consiliul de administrație prin care să semnaleze problemele discutate în ședința de plen, referitor la Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație 2016/2017 și să realizeze împreună cu specialiștii desemnați de Consiliul de administrație o formă corespunzătoare a acestui regulament.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul privind utilizarea regiei obținute din contractele de cercetare, dezvoltare și inovare la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Calității
Anexa nr. 3 Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație 2016/2017

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email