UGAL

În perioada 12 - 13 martie 2024 a avut loc în Zaragoza, Spania a treia întâlnire transnațională a proiectului Erasmus + „Înființarea unei organizații civile la nivel European” (Start a civil society organization at European level – CSO Admin).

La această întâlnire au participat reprezentanţi din cinci țări partenere ale proiectului: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, România, Universitatea Jaume I de Castellon, Spania, Associação Portuguesa de Business Intelligence, Portugalia, Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Lodzi, Polonia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, și SEAL CYPRUS, Cipru.

În timpul celor două zile ale întâlnirii, participanții au avut oportunitatea de a lua parte la discuțiile interactive privind prezentarea și evaluarea platformei MOOC, platforma de mentorat colaborativă pentru promovarea creării și managementului organizațiilor societății civile (OSC).

În cadrul pachetului de lucru nr. 3 – realizarea unei „Platforme de mentorat colaborativ pentru promovarea creării și managementului OSC-urilor” se are în vedere realizarea unei platforme care va conține o serie de informații (statistici, bune practici, tutoriale video) care vor ajuta studenții și absolvenții să aprofundeze o serie de aspecte legate de managementul general, marketing, management organizațional, operațiuni, căutare de linii de finanțare, elaborarea de planuri, plus detalii de interes pentru managementul OSC.

În a doua parte a întâlnirii s-au stabilit următoarele activități care vor fi efectuate în cadrul proiectului, planificarea testului de pilotare a platformei, planul de diseminare a rezultatelor și detalii privind următoarea întâlnire transnațională din Nicosia, Cipru.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email