ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 07.07.2023, ora 10.00, în sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate:
”DESIGNING NOVEL INGREDIENTS BASED ON EGGPLANTS BIOACTIVE COMPOUNDS FOR DIFFERENT APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY”/
„PROIECTAREA UNOR INGREDIENTE NOI PE BAZĂ DE COMPUȘI BIOACTIVI DIN COJI DE VINETE PENTRU DIFERITE APLICAȚII ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ”
elaborată de doamna CONDURACHE S. NINA-NICOLETA (LAZĂR), în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: | Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: | Prof. univ. dr. ing. habil. Gabriela RÂPEANU (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Referenți oficiali: | 1. Prof. univ. dr. Zuzana CIESAROVA (CV) National Agricultural and Food Centre, Food Research Institute in Bratislava 2. Prof. univ. dr. ing. habil. Mircea-Adrian OROIAN (CV) Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava 3. Prof. univ. dr. ing. habil. Nicoleta STĂNCIUC (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/21629;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.