UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 82 din 10 iulie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 10 iulie 2018,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului universitar, Criteriile specifice pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, pe perioadă determinată și nedeterminată, începând cu anul universitar 2018-2019. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ, valabile începând cu anul universitar 2018-2019, pentru următoarele programe de studii universitare de licență:

Nr. crt. Programul de studii universitare Domeniul de licență Facultatea
1. Administrație publică Științe administrative Științe Juridice, Sociale și Politice
2. Drept Drept
3. Drept – învățământ cu frecvență redusă

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ, valabile începând cu anul universitar 2018-2019, pentru următoarele programe de studii universitare de masterat:

Nr. crt. Programul de studii universitare Domeniul de masterat Facultatea
1. Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică Științe administrative Științe Juridice, Sociale și Politice
2. Administrație publică și integrare europeană
3. Combaterea criminalității informatice Drept
4. Carieră judiciară
5. Dreptul european al afacerilor
6. Științe penale și criminalistică
7. Monitorizarea și managementul mediului Ingineria mediului Științe și Mediu

Art. 4. Se aprobă propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, avizată pozitiv de Consiliul de administrație, de înființare a programelor postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă, valabile începând cu anul  universitar 2018-2019, menționate în Anexa nr. 2.

Art. 5.  Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă, valabile începând cu anul  universitar 2018-2019, menționate în Anexa nr. 2.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG privind componența comisiei tehnice de înscriere la doctorat pentru admiterea 2018, după cum urmează:
Președinte:  
Prof. dr. ing. Eugen-Victor-Cristian Rusu
Membri:
Prof. dr. ing. Gabriela-Elena Bahrim
Prof. dr. ing. fiz. Luminița Moraru
Prof. dr. chim. Lidia Benea
Prof. dr. Nicoleta Ifrim
Secretariat:    
Luiza-Maria Axinte
Elisabeta Pavel
Georgeta Crăciun

Art. 7. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat a doamnei prof. Mincă Eugenia, de la Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației a Universității „Valahia” din Târgoviște, la Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD – UDJG.

Art. 8. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat a doamnei conf. Debeleac Carmen-Nicoleta de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD – UDJG.

Art. 9. Se aprobă solicitarea formulată de Consiliul pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere cu activitatea de conducere de doctorat a domnului conf. Năstac Silviu-Marian de la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, la Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială a IOSUD – UDJG.

Art. 10. Se confirmă numirea în funcția de prodecan la Facultatea de Educație Fizică și Sport a doamnei conf. dr. Dana Lucica Ciocoiu.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Criteriile specifice pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, pe perioadă determinată și nedeterminată, începând cu anul universitar 2018-2019
Anexa nr. 2 Programe postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă, valabile începând cu anul universitar 2018-2019

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email