UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 76 din 18 iunie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 18 iunie 2018,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Controlul și expertiza produselor alimentare (în limba engleză) - Galați, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Controlul și expertiza produselor alimentare (în limba engleză) – Extensiunea Agrigento, Italia, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Ingineria produselor alimentare (în limba engleză) - Galați, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Ingineria produselor alimentare (în limba engleză) – Extensiunea Agrigento, Italia, domeniul Ingineria produselor alimentare, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email