UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 71 din 29 mai 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 29 mai 2018,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se validează rezultatele alegerilor parțiale desfășurate în cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, după cum urmează:
a. În funcția de director al Departamentului de Stiințe juridice a fost aleasă doamna lector dr. Adriana Stancu, în locul domnului prof. dr. Mihai Floroiu care a demisionat.
b. În funcția de membru în Consiliul facultății a fost aleasă doamna lector dr. Mirela Costache, în locul domnului prof. dr. Mihai Floroiu care a demisionat.
c. În funcția de membru în Consiliul Departamentului de Stiințe juridice a fost aleasă doamna lector dr. Mirela Costache, în locul domnului prof. dr. Mihai Floroiu care a demisionat.

Art. 2. Se aprobă componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată, concurs ce se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2017-2018. (Anexa 1)

Art. 3. Se aprobă componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă determinată, concurs ce se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2017-2018. (Anexa 2)

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, următoarele taxe valabile în anul universitar 2018-2019:
a. Taxe anuale de școlarizare la învățământul cu frecvență, conform Anexei 3.
b. Taxe anuale de școlarizare la învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă, conform Anexei 4.
c. Taxe pentru servicii prestate, conform Anexei 5.
d. Taxe anuale de școlarizare pentru studenții străini, conform Anexei 6.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, tarifele de cazare conform propunerii Direcției Cămine, Cantine și Proiecte Studențești înregistrată la Registratura Universității „Dunărea de Jos” din Galați sub nr. 11403 din 18 mai 2018.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU


Anexa nr. 1 Componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă nedeterminată, concurs ce se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2017-2018
Anexa nr. 2 Componența comisiilor pentru concursul de ocupare a posturilor didactice vacante, perioadă determinată, concurs ce se desfășoară în semestrul al II-lea al anului universitar 2017-2018
Anexa nr. 3 Taxe anuale de școlarizare la învățământul cu frecvență
Anexa nr. 4 Taxe anuale de școlarizare la învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă
Anexa nr. 5 Taxe pentru servicii prestate
Anexa nr. 6 Taxe anuale de școlarizare pentru studenții străini

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email