UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 68 din 14 mai 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 14 mai 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă Calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de Director general al Platformei Integrate de Cercetare Interdisciplinară Competitivă „Dunărea de Jos” (ReForm-UDJG). (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă modificarea Metodologiei de desfășurare a concursului pentru ocuparea postului de Director general al Platformei Integrate de Cercetare Interdisciplinară Competitivă „Dunărea de Jos” (ReForm-UDJG) în sensul ștergerii de la art. 8 a textului:
„La interviu trebuie să participe cel puțin 2/3 din membrii comisiei.”
Totodată, se aprobă adăugarea la art. 8 alin. 8.3. a textului:
„Toți membrii comisiei au obligația de a participa la evaluare în ambele etape ale concursului.”

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului UDJG, Regulamentul de organizare și funcționare a unității de cercetare INPOLDE – Laboratoare din rețeaua interdisciplinară internațională RO-UA-MD creată în cadrul proiectului european MIS ETC 1676. (Anexa 2)

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea cursului de formare continuă Electricieni întreținere 2, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă Electricieni întreținere 2, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Calendarul de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de Director general al Platformei Integrate de Cercetare Interdisciplinară Competitivă „Dunărea de Jos” (ReForm-UDJG)
Anexa nr. 2 Regulamentul de organizare și funcționare a unității de cercetare INPOLDE – Laboratoare din rețeaua interdisciplinară internațională RO-UA-MD creată în cadrul proiectului european MIS ETC 1676

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email