UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 65 din 3 mai 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 3 mai 2018,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Strategii și politici manageriale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii de masterat Management.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Marketing și comunicare în afaceri, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii de masterat Marketing.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Management financiar și bancar, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii de masterat Finanțe.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Contabilitate și audit, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii de masterat Contabilitate.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat Administrarea și dezvoltarea afacerilor în turism, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în vederea acreditării de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior a domeniului de studii de masterat Administrarea afacerilor.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email