UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 50 din 7 martie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 7 martie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, statele de funcții și de personal didactic aferente școlilor doctorale din cadrul IOSUD – UDJG, pentru anul universitar 2017-2018.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate și al Comisiei juridice și de etică ale Senatului, modificarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație în anul universitar 2017-2018, având în vedere Ordinul ministrului educației naționale nr. 5643 din 12 decembrie 2017 pentru modificarea Ordinului ministrului educației naționale și cercetării științifice nr. 6125/2016 privind aprobarea Metodologiei cadru de organizare și desfășurare a examenelor de licență/diplomă și disertație. (Anexă)

Art. 3. Se validează rezultatele alegerilor parțiale desfășurate în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, după cum urmează:
a. Membru în Consiliul facultății: conf. dr. Viorica Ioan, în locul conf. dr. Sofia Totolici (încetarea de drept a contractului individual de muncă ca urmare a îndeplinirii vârstei de pensionare).
b. Membru în Senatul universitar: conf. dr. Costel Nistor, în locul prof. dr. Florin Marian Buhociu (încetarea de drept a contractului individual de muncă ca urmare a îndeplinirii vârstei de pensionare).

Art. 4. Se aprobă Decizia Rectorului nr. 379/1.3.2018 privind componența comisiei de analiză în vederea soluționării memoriului formulat de Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și înregistrat la Registratura universității sub nr. 29495/16.11.2017. Ca urmare, comisia de analiză are următoarea componență:
Președinte
- Prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, reprezentantul Sindicatului „Alma Mater Dunărea de Jos”;
Membri:
- Prof. dr. ing. Laurențiu Frangu,
- Prof. dr. ing. Elisabeta Vasilescu,
- Conf. dr. ing. Krisztina Uzuneanu,
- Prof. dr. Liliana Moga.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU


Anexa Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație în anul universitar 2017-2018

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email