UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 49 din 26 februarie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 26 februarie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență în limba engleză Controlul și expertiza produselor alimentare/Food control and authenticity, domeniul Ingineria Produselor Alimentare/Food Engineering, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență în limba engleză Controlul și expertiza produselor alimentare/Food control and authenticity, domeniul Ingineria Produselor Alimentare/Food Engineering, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență în limba engleză Ingineria produselor alimentare/ Food Engineering, domeniul Ingineria Produselor Alimentare/Food Engineering, la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență în limba engleză Ingineria produselor alimentare/Food Engineering, domeniul Ingineria Produselor Alimentare/Food Engineering, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 5. Se validează rezultatele alegerilor parțiale desfășurate la Facultatea de Inginerie pentru ocuparea locurilor rămase vacante în Consiliul facultății. Ca urmare, noii membri ai Consiliului Facultății de Inginerie sunt:
  • Conf. dr. ing. Marcel Drăgan, de la Departamentul Sisteme termice și ingineria mediului, în locul conf. dr. ing. Spiru Paraschiv, care s-a transferat la alt departament;
  • Șef lucrări dr. ing. Petrea Ionel, de la Departamentul Știința și ingineria materialelor, în locul ș.l. Florin Marin, care a demisionat.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email